Vill du vara med och bidra? – Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias Stiftelse

Du är här:

Vill du vara med och bidra?

Vill du vara med och bidra?

Vill du stödja vårt arbete med att skapa ett tryggare och schysstare internet och öka respekt och förståelse för personer med dyslexi?

Stiftelsens verksamhet utgår från barn och ungas utmaningar och verklighet för att kunna skapa positiv förändring, på riktigt!

Genom att skänka en gåva blir du en del av lösningen. Alla medel som kommer in till Stiftelsen går oavkortat till vårt arbete.

Stort tack för ditt stöd!

Swish

Swisha en gåva på nummer 1236718761.

Kontonummer

Sätt in din gåva på kontonummer i SEB 5428-10 037 97. Ange gärna namn och adress.

Bankgiro

Sätt in din gåva på BG 474-3134. Ange gärna namn och adress.

Utlandsbetalning

Sätt in en gåva från utlandet genom att använda:
IBAN nummer SE5150 000 000054281003797
BIC: ESSEESS
Ange gärna namn och adress.

Företagssamarbete

Vi ser positivt på samarbeten som bidrar till vårt arbete med att skapa en trygg nätvardag och till att höja respekt och förståelse för personer med dyslexi. Ett samarbete med Stiftelsen stärker ert varumärke samt engagerar och fördjupar relationen med både medarbetare och kunder. För mer info kontakta stiftelsens verksamhetschef Sofia Ewerlöf. sofia.ewerlof@royalcourt.se

Testamente

Genom att upprätta ett testamente till förmån för stiftelsen bidrar du till en tryggare nätvardag och till ökad respekt och förståelse för personer med dyslexi. Hjälp med att upprätta ett testamente får du hos din bank, en advokat eller hos en begravningsbyrå. Stort tack!

Publicerad