Vi vill presentera Fredrika Olbers som är vår nya Stiftelsekoordinator! 

Vi är glada att presentera Fredrika Olbers till vårt team. Fredrika har varit en del av teamet på stiftelsen sedan i augusti som Stiftelsekoordinator men om ni känner igen henne sedan tidigare är det förmodligen för att hon kom till oss redan i januari som intern i samband med hennes kandidatutbildning i mänskliga rättigheter.  

Fredrika har tidigare jobbat på Happy Socks som koordinator och har ett brinnande intresse för mänskliga rättigheter och då särskilt barns rättigheter. Fredrika jobbar även ideellt med andra barnrättsfrågor. Fredrika har goda erfarenheter av att strukturera, koordinera och projektleda olika typer av projekt, och arbetar mestadels med att koordinera båda våra verksamhetsområden men också med att stötta i kommunikationsarbete.  

“Jag är jätteglad över att vara en del av Prinsparets Stiftelse, både för allt fantastiskt som stiftelsen åstadkommit och för allt spännande vi har på gång framåt”, säger Fredrika Olbers.  

“Det känns väldigt roligt att förstärka teamet med Fredrika som Stiftelsekoordinator. Hennes tidigare erfarenheter av att skapa struktur och arbeta med projektledning i en större organisation i kombination med ett starkt driv för barns rättigheter är ett mycket värdefullt tillskott, särskilt nu när vi växer hela organisationen“, säger Kim Waller, Generalsekreterare på Prinsparets Stiftelse.