Vi välkomnar Malin Säflund – ny kommunikatör/projektledare på Stiftelsen! 

15 maj. Vi är glada att välkomna vår nya kollega Malin Säflund som ansluter till teamet som kommunikatör/projektledare.  

Malin är retorikkonsult med tidigare flerårig erfarenhet inom ideell sektor, både som kommunikatör på stiftelsen ChildX samt som processledare hos organisationen RealStars. Hon har ett brinnande engagemang för mänskliga rättigheter och mot sexuellt våld och har arbetat med detta med ett särskilt fokus på barnrättsfrågor och utbildning. Hon har tidigare samarbetat med HM Drottning Silvias stiftelse “Care About the Children” i olika projekt som de har stöttat hos organisationerna hon varit anställd på.  

– Att få blir en del av teamet på Prinsparets Stiftelse känns otroligt kul. Jag är så imponerad av deras intensiva och viktiga arbete och ser fram emot att få bidra med mina kompetenser i arbetet framgent, säger Malin Säflund.

– Det känns fantastiskt kul att få välkomna Malin till teamet! Vi ser fram emot att få ta del av hennes erfarenheter från ideell sektor och att arbeta inom värdedrivna organisationer i kombination med hennes gedigna förmågor och färdigheter inom projektledning och kommunikation, säger Kim Waller, generalsekreterare på Prinsparets Stiftelse.