Prinsparets Stiftelse på nationell turné med ny satsning för en tryggare nätvardag

Tillsammans med Teater Fryshuset presenterar Stiftelsen Om jag säger något blir det bara värre… en dokumentär teaterföreställning om ungas nätvardag.

Genom initiativet Vi berättar har Stiftelsen tagit del av ett hundratal berättelser om ungas liv online. Ett liv som präglas av kontraster: Här finns tillgång till hela världen, men ändå känner sig många ensamma och utanför. Om jag säger något blir det bara värre… levandegör dessa berättelser och ger en unik inblick i ungas digitala liv. Genom föreställningen vill vi öppna upp samtalet om livet online och hitta nya vägar att arbeta för ett varmare, mer inkluderande digitalt klimat.

Den kostnadsfria satsningen, som innefattar skolmaterial, teater och samtal mellan skådespelare och publik, är på nationell turné under höstterminen 2020 och vänder sig i första hand till elever i årskurs nio men passar även gymnasieskolan.

För mer information och bokning av skolklasser och orter, kontakta ansvarig projektledare Emelie Öberg, emelie.oberg@kungligastiftelser.se