Ett stort varmt tack från oss! – Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias Stiftelse

Du är här:

Blogg

|

Ett stort varmt tack från oss!

Ett stort varmt tack från oss!

Kärleksfestivalen Let`s Make Love Great Again är slut för denna gång. Som samarbetspartner vill vi på Stiftelsen ta tillfället i akt att summera och tacka för denna magiska helg som vi sent kommer att glömma.

 

 

Festivalen Let´s Make Love Great Again ägde rum den 11 och 12 augusti på Gärdet i Stockholm. Festivalen var den första i sitt slag och bjöd på fantastiska musikartister, kultur, mat, kärlek, vänskap och gemenskap. Som samarbetspartner till festivalen stod vi på Stiftelsen för seminarieprogram och föreläsning i Stiftelsetältet.

 

 

Festivalen var ett fantastiskt tillfälle att diskutera några av Stiftelsens hjärtefrågor och lyfta det vi tycker är viktigt, barn och ungas psykiska ohälsa, hur vi skapar mer hjärta på nätet och hur barn och vuxna kan prata nätvardag, bland annat. Stiftelsen genomförde tre seminarier där dessa ämnen diskuterades tillsammans med flertalet kunniga, kloka och engagerade deltagare, bland andra Eva Röse, Karin Nygårds, Hampus Nessvold, Caroline Engvall, Michaela Forni, Najma Mohamed och Maria Dufva. Under en spännande föreläsning fick publiken även höra psykologen Jenny Klefbom berätta om den senaste forskningen gällande kopplingen mellan psykisk ohälsa och sociala medier. Stort tack till alla er som bidrog med kunskap och kloka tankar och gjorde programmet i tältet så lyckat!

Vi är verkligen glada över möjligheten att tillsammans med Let´s Make Love Great Again och initiativtagaren Niclas Lagerstam arbeta med något så fint och viktigt som en kärleksfestival. Att få sprida budskapet om mer hjärta på nätet tillsammans med en aktör som arbetar för mer kärlek, vänskap och gemenskap är ovärderligt. Tack!

Vi vill också passa på att rikta ett varmt tack till våra samarbetspartners som möjliggjorde helgen och gjorde den extraordinär. Tack till SLG, LocaPrint, Froosh och Sven Hagströmer – ni är guld värda!

Sist men inte minst vill vi även tacka alla som besökte festivalen och Stiftelsetältet. Tack för era frågor, feedback och deltagande.

Tillsammans arbetar vi för ett schysstare internet för alla barn och unga! Genom att prata och hitta gemensamma lösningar kan vi skapa skillnad, på riktigt!