Hur vi jobbar

Prinsparets Stiftelse arbetar nära målgruppen och tillsammans med starka aktörer från alla delar av samhället för att garantera träffsäkerhet, relevans och hög kvalitet i våra satsningar och projekt. Vi har alltid ambitionen att låta barn och unga komma till tals och därför formas insatserna efter deras specifika och aktuella behov.

 

Stiftelsen består av ett starkt, passionerat och handlingskraftigt team, som varje dag arbetar för att göra skillnad för vår målgrupp. Vår värdegrund är vår ledstjärna och vårt DNA, och vi strävar efter att arbeta normkritiskt, holistiskt och samlande. Våra samarbeten bygger vi på en stark gemensam vision och en ömsesidig vilja att alltid sätta barn och unga i fokus för vad vi tillsammans vill åstadkomma.

 

Vill ni förändra världen tillsammans med oss och bidra till ett samhälle där barn och unga ska ha möjlighet att vara sig själva kontakta oss på prinsparetsstiftelse@kungligastiftelser.se eller hitta aktuella kontaktuppgifter under fliken kontakta oss. För oss är inget för stort eller för litet – vi vet bara att starka samarbeten gör skillnad på riktigt