Prinsparets Stiftelse

Producenter
Prinsparets Stiftelse grundades i samband med Prinsparets bröllop i juni 2015. Sedan starten har verksamheten varit inriktad på två områden: tryggare nätvardag samt ökad respekt och förståelse för personer med dyslexi. Visionen för stiftelsens arbete är att alla barn och unga ska ha möjligheten att vara sig själva. Stiftelsens verksamhetsområden grundar sig på Prinsparets personliga engagemang.    

Teater Fryshuset

Manus & regi
För manus och regi står Emil Rosén Adsten och Ulf Stenberg från Teater Fryshuset. Teater Fryshusets föreställningar kan beskrivas som vittnesmålsteater – berättelserna är alltid baserade på sanna historier. Teman för deras pjäser kretsar kring aktuella sociala frågor, utsatta grupper och destruktiva utanförskap.

Madeleine Ferrau Norberg

Skådespelare
Madeleine är 26 år gammal och bor i Stockholm. Hon har nyligen tagit sin examen från Teaterhögskolan i Malmö och hade under utbildningen sin praktik på Uppsala Stadsteater där hon medverkade i "3 vintrar".

Nawar Hermiz

Skådespelare
Nawar är 29 år och uppvuxen i Göteborg. Han arbetar ideellt som tolk och har även arbetat som regiassistent i Palestina. Dessutom är han fysioterapeut.

Carl-Kenny Olsson

Skådespelare
Carl-Kenny är 27 år och bor i Malmö. Han har utbildat sig vid Teaterhögskolan i Luleå och på den taldramatiska linjen vid Wendelsbergs folkhögskola.

Solí A Myhrman

Skådespelare
Solí är 25 år och uppväxt i Stockholm och Hälsingland. Hon gick det estetiska programmet med teaterinriktning på Södra Latins Gymnasium och har därefter arbetat inom film och tv samt med teater och radio. Solí har även spelat i Riksteaterns "24 timmar svart kvinna".