Submission [ID: 2054] – 2019-04-09

Jag var 13 år, gick i 7:an på högstadiet.
Gick i samma klass som två tjejer som hade känt sen jag var liten. Vi umgicks mycket i skolan och också utanför på fritiden.
Det var en dag i skolan när vi hade en uppgift där vi fick sitta vart vi ville och med vilka vi ville. Då satt jag och de här två tjejerna i ett datarum och arbetade. De satte sig o kollade på en dator. Jag satt bredvid de och såg lite svagt vad för sida de var inne på innan de vinklade bort datorn från mitt håll, så att jag inte skulle se den. När de var inne på sidan så satt de o skrattade högt o mycket o jag satt o försökte göra mitt jobb.

En dag, ett tag senare så var jag hemma hos ena tjejen. Vi satt vid datorn och gjorde något. Jag såg att hon var inne på samma sida från den skoldagen i datorrummet. Jag såg vad den hette o försökte lägga det på minnet eller skrev in i min telefon.

När jag kom hem samma dag så gick jag in på den och såg allt! Det var bilder på mig och text om hur ful jag var, att jag inte använde smink, att jag var konstig samt mycket mera elaka saker.
Jag blev helt chockad, förvånad, rädd & ledsen när jag såg detta. Hur kunde de göra så mot mig när vi var så nära vänner och hade känt varandra väldigt länge?

Jag gjorde inget själv åt det förräns tre (3!!) år efter händelsen, då jag kände att jag vågade och behövde berätta för min mamma.

Efter detta så har jag lärt mig att jag måste berätta om liknande saker så fort som det händer för någon i min närhet för att jag inte ska hålla det själv i hjärnan.

Jag mådde så så dåligt under alla dessa 3 år och även ett tag efter jag hade berättat det. Men allt detta har gjort mig till den jag är idag, så jag är på något sätt glad att det här hände fast att jag inte är glad att det hände.