Älskade dyslexi

Tillhör du de 5-8 procent av befolkningen som har störst chans att bli hemlig agent eller att upptäcka svarta hål i fjärran galaxer? Då är det inte otroligt att du har dyslexi.

Faktum är att personer med dyslexi har unika egenskaper som blir allt mer efterfrågade på arbetsmarknaden, men att ha dyslexi kan också vara förenat med utmaningar i vardagen. Tillsammans med Storytel har vi tagit fram ljudboken ”Älskade dyslexi – allt du behöver veta och lite till”, den perfekta handboken för den som vill lära sig mer om dyslexi. Här får du ta del av allt ifrån den senaste forskningen om dyslexi till handfasta tips för dyslektiker, hur dyslexi bemöts i olika delar av samhället och inte minst möta människor som menar att deras framgångar bygger på deras dyslexi. 

Efter att ha lyssnat på den här ljudboken har du verktygen som krävs för att göra din eller din närståendes dyslexi till en riktig superkraft. 

“Älskade dyslexi” är utgiven av Storytel Original 2020 i samarbete med Prinsparets Stiftelse. Ljudboken är inläst av Linda Pira och med förord av H.K.H. Prins Carl Philip.

Du kan lyssna på ljudboken hos Storytel eller här:

”Älskade dyslexi” finns även utgiven på finska med titeln ”Lukivaikeus supervoimana”. Den finska ljudboken är inläst av Robin Packalen och med slutord av Essi Alho, verksamhetsansvarig på Prinsparets Stiftelse.

Du kan lyssna på den finska ljudboken hos Storytel eller här:

Här nedan kan du även ta del av lanseringsvideon med H.K.H. Prins Carl Philip och Linda Pira, samt inspelningen från lanserings-/presseventet som livesändes 22 september 2020.