Älskade dyslexi

Tillhör du de 5-8 procent av befolkningen som har störst chans att bli hemlig agent eller att upptäcka svarta hål i fjärran galaxer? Då är det inte otroligt att du har dyslexi.

Faktum är att personer med dyslexi har unika egenskaper som blir allt mer efterfrågade på arbetsmarknaden, men att ha dyslexi kan också vara förenat med utmaningar i vardagen. Tillsammans med Storytel har vi tagit fram ljudboken ”Älskade dyslexi – allt du behöver veta och lite till”, den perfekta handboken för den som vill lära sig mer om dyslexi. Här får du ta del av allt ifrån den senaste forskningen om dyslexi till handfasta tips för dyslektiker, hur dyslexi bemöts i olika delar av samhället och inte minst möta människor som menar att deras framgångar bygger på deras dyslexi. 

Efter att ha lyssnat på den här ljudboken har du verktygen som krävs för att göra din eller din närståendes dyslexi till en riktig superkraft. 

“Älskade dyslexi” är utgiven av Storytel Original 2020 i samarbete med Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias Stiftelse. Ljudboken är inläst av Linda Pira och H.K.H. Prins Carl Philip.

Tillsvidare hittar du ljudboken här:

https://www.storytel.com/se/sv/books/1965730-%C3%84lskade-dyslexi—allt-du-beh%C3%B6ver-veta-och-lite-till