Samarbetspartner Ingager

Ingager är en snabbt växande digital kommunikationsbyrå som uteslutande fokuserar på Facebook-plattformen. Vi kombinerar datadriven annonsering med kreativt skapande för att kunna erbjuda en heltäckande lösning för kunder som vill stärka sin digitala närvaro. Genom löpande analys och insikter från vårt arbete gör vi det möjligt att optimera varje steg i processen – från innehåll och annonsering, till konvertering. Vårt team består av över 70 digitala experter baserade i Stockholm, Köpenhamn och Berlin med mångårig erfarenhet inom branschen som i kombination med vår egen teknologi levererar skräddarsydda digitala lösningar till några av Europas ledande aktörer. Sedan 2017 är Ingager även en del av den nordiska mediekoncernen Egmont.

Varför är ni med i detta initiativ?

Ingager är vi mycket stolta över att kunna ge tillbaka till vårt samhälle. Detta yttrar sig i vårt dedikerade samarbete med olika stiftelser och organisationer som arbetar aktivt med frågor som vi brinner för och som verkar för att göra stor skillnad i dagens samhälle. Som en del av detta är vi på Ingager stolta över att stötta initiativet #nejtillnäthat och Prinsparets Stiftelses fortsatta arbete för att motverka den problematik som uppkommer till följd av ett samhälle som blir alltmer digitaliserat.

Syfte

På Ingager tror vi starkt på möjligheten att göra internet till en snäll och öppen plats där alla är välkomna. Vi väljer att se ljust på framtiden och tror att sociala medier är en plats för möjligheter att växa fram, både för individer och företag. Sociala medier och internet är i en mognadsfas och det kommer onekligen att ta tid innan allt fungerar smidigt. Vi är dock fast beslutna att om vi kan göra minsta bidrag till att göra internet till en bättre och säkrare plats är det något som kommer göra stor skillnad – för våra anställda, våra kunder och för framtida generationer. 

Vad behöver vi alla göra för att skapa en säkrare värld på nätet för alla?

För oss finns det tre viktiga grundpelare som vi på Ingager tror kommer bidra till att stärka vår digitala gemenskap:

  • Ha stor respekt för de du träffar online, såsom du skulle ha för de du träffar i verkligheten.
  • Fortsätt ta del av utbildningar som finns gällande vår tids digitala landskap – och ta ett personligt ansvar för att fortsätta bredda dina kunskaper och utvecklas.
  • Ta aktivt del av och stötta utvecklingen av cybersäkerhet för att säkerställa att alla generationer känner sig trygga online.

Mer om Sociala Medier

Om du är intresserad av att lära dig mer om sociala medier och det digitala samhälle vi lever i, prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, Ingager Insights. Nyhetsbrevet skickas ut varje vecka och behandlar de senaste nyheterna och trenderna inom sociala medier och digital kommunikation.

Kontaktuppgifter

För eventuella frågor eller för att komma i kontakt med oss på Ingager är ni varmt välkomna att höra av er till Sofia Bååth, sofia.baath@ingager.com