Samarbetspartner Fotografiska

Fotografiska är en levande och vibrerande plats för fotografi, matupplevelser, inspiration och evenemang. Vi visar fotografi och visuell konst från hela världen, från de mest välkända fotograferna till den nya generationen bildskapare. Hos oss är alla välkomna. Kom tidigt och stanna länge. 

Varför är ni med i detta initiativ?

Det här är en av de mest pressande och viktiga utmaningar att lösa för framtidens generationer. Vi behöver hitta ett nytt sätt att hjälpa oss själva att navigera i en helt digital era. Fotografiskas vision är att inspirera en mer medveten värld, och det här initiativet gör just det. Inspirerar en mer medveten värld, därför är vi stolta att vara med. 

Syfte

Det otroliga syftet att förbättra den digitala vardagen för oss alla, framför allt barn och unga men också för vuxna och föräldrar. Alla måste vi ta vårt ansvar för den kultur vi skapar och vill ha omkring oss, också i ett digitalt landskap. Vi tror att det här är en av framtidens viktigaste frågor, en fråga starkt kopplad till vår psykiska hälsa, och ohälsa.  

Vad behöver vi alla göra för att skapa en säkrare värld på nätet för alla?

Sätta nya normer, engagera dig, hitta nya förebilder och visa upp positiva exempel!

Läs gärna mer på vår hemsida! www.fotografiska.com

Tagga Fotografiska på @fotografiska.stockholm